Primer assalt pel CBT perquè el Serrallo decideixi

bbefbe08-22c5-4a28-b814-8452d484b8a5

PUBLICITAT

El conjunt de Berni Álvarez afronta el tercer partit de les semifinals per l’ascens a la LEB OR aquest divendres al Serrallo a les nou de la nit, amb la moral alta i el factor pista a favor, per fer bona la victòria a la pista del Araberri en el segon partit per 80 a 99.

El quart partit de la sèrie es disputarà diumenge, a dos quarts de vuit de la tarda, en el cas que els cebetistes fossin capaços de guanyar els dos duels, passarien a la final del play-off d’ascens. Si no, el cinquè partit es jugaria a la pista de l’equip de Vitòria.

Sobre el propi partit ha volgut parlar Berni Álvarez, entrenador del conjunt del Serrallo, que en una entrevista que podreu trobar sencera a rctgn.cat ha assegurat la il·lusió que hi ha al voltant de l’equip.

Aquest dijous al pavelló del Serrallo també s’ha realitzat la foto entre els capitans del Club Bàsquet Tarragona i del Nàstic, on ambdós s’estan jugant un ascens de categoria. El capità dels de Berni, David Fernández, ha parlat sobre el somni que està vivint el CBT i també sobre la temporada del Nàstic.

El trasllat dels paradistes al Nou Mercat Central portarà cua. Aquest dijous ha estat l’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros qui ha valorat, sense voler entrar en polèmica, la indignació mostrada pel nou horari de 12 hores seguides que ha encès els venedors que es traslladaran al nou establiment.

L’alcalde ha assegurat que el reglament estipulat ja va ser consensuat per tots els paradistes que van presentar les sol·licitud per entrar al Mercat i ha al·legat que la ciutat no es pot permetre un cost de 30 milions en una infraestructura per utilitzar-lo unes hores.

En el marc del dia Mundial de la Seguretat al treball aquest dijous, el sindicat de CCOO ha volgut anunciar les dades de sinistralitat i malalties d’aquest passat 2015 a la feina.

De les xifres es pot extreure que el nombre d’accidents declarats ha augmentat a Tarragona en un 10% vers el 2014, que es quantifica en 7.916 accidents. El sector més accidentat és el de Serveis, i entre altres dades ofertes trobem que Tarragona té l’índex més alt en infradeclaració de malalties o que un 25% de les empreses a Catalunya no té cap modalitat preventiva contractada.

I també us volem explicar, que l’Ajuntament de Tarragona ha arribat a un acord amb l’empresa Inversions i Promocions Urbanístiques Tarraco per recuperar el tradicional estacionament de vehicles al camp del Nàstic, al costat de la ITV.

L’acord permetrà que els aficionats tornin a aparcar prop del Nou Estadi i no col·lapsin els accessos en el proper partit d’aquest diumenge contra el Mirandés a les cinc de la tarda, on s’espera que l’afluència torni a rondar els 10.000 espectadors. L’acord assolit també possibilita l’ús dels mateixos terrenys com a pàrquing dissuasiu a la Vall de l’Arrabassada la resta de dies i de forma indefinida, així ho ha valorat l’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros.

I un apunt perquè el proper 7 de maig, Tarragona vol batre el rècord amb el Feel Vermut Solidari més gran del món. Una festa que es realitzarà a partir de les 11 del matí a la Rambla Nova i que pretén repartir 3.000 mil degustacions entre els assistents, que consisteixen en un vermut, una bossa de patates i obsequi per dos euros. Tots els fons recaptats, aniran a la Fundació Noelia. El Feel Vermut ja ha recaptat al voltant de 14.000 euros en totes les accions que han realitzat i han ajudat a prop de 15 entitats del territori.

 

APUNT

Joana Biarnés és la primera fotoperiodista de l’estat espanyol. Nascuda a Terrassa va començar a ajudar al seu pare al laboratori i a acompanyar-lo a les competicions esportives que aquest cobria, fent fotos que ella també publicava. Sobre la vida d’aquesta fotoperiodista anirà el documental Una entre tots, que es projectarà aquest divendres a la Biblioteca Pública a partir de dos quarts de set de la tarda.

PUBLICITAT