El Nàstic s’encomana al Nou Estadi per remuntar l’eliminatòria contra l’Osasuna

nastic

PUBLICITAT

Massa càstig per un Nàstic que no va demostrar la seva millor imatge al Sadar davant l’Osasuna, però que probablement no mereixia endur-se un desavantatge tant gran de Pamplona.

La primera part va ser molt disputada i els dos equips van gaudir d’ocasions per avançar-se al marcador, el conjunt navarrès però, va aprofitar dues errades a pilota aturada de la defensa grana, concretament dues dianes de Mikel Merino, un dels jugadors més desequilibrants dels d’Enrique Martín, per trastocar els plans del conjunt tarragoní.

El cop dels dos gols inesperats en un guió que el mateix Vicente Moreno hauria repassat diverses vegades, va endurir-se amb un tercer gol que va minvar encara més els ànims d’aproximadament 400 aficionats desplaçats a Pamplona. Tot i gaudir d’ocasions molt clares d’Emana i Alex de Groot a la segona meitat, Jean Luc va posar la punteta d’esperança amb el gol a un partit gris i injust després de tot el camí recorregut.

El Nàstic s’encomanarà al Nou Estadi de nou aquest dissabte per remuntar l’eliminatòria i seguir lluitant pel somni de l’ascens a Primera Divisió.

_

A finals d’aquest mes de juny s’iniciaran les obres de millora de les instal·lacions esportives de Campclar. A partir del dilluns 27 els usuaris, entitats i clubs que utilitzin el complex seran reubicats a d’altres instal·lacions properes, com les de Riu Clar, que ampliarà el seu horari, ja que començaran els treballs de l’Anella Mediterrània dels Jocs del 2017. La remodelació de l’estadi d’atletisme i del velòdrom i la renovació dels vestuaris del complex, a més de la construcció del Palau d’Esports i de la urbanització de l’Anella, impediran el normal funcionament de les instal·lacions de Campclar.

El complex esportiu reobrirà les portes la primera quinzena de juliol de 2017, un cop acabades les competicions dels Jocs Mediterranis.

_

La fira del Vi de la DO Tarragona torna aquest cap de setmana a omplir la Rambla Nova de la ciutat. Ho farà des d’aquest divendres a la tarda fins el diumenge, on fins a 20 cellers del territori exposaran un centenar de vins a degustar.

A més a més dels 6 tastos de vins per un preu de 10 euros del qual podran gaudir els visitants, la fira també acollirà la presentació de la nova associació per a professionals, els Cellers Singulars de la DO Tarragona i la presentació del vi Pocavergonya, un vi blanc de la Ribera d’Ebre. Així ha explicat Josep Lluís Grogués, el president de la DO Tarragona, el nombre de degustacions que pretenen assolir.

Una altra de les activitats principals de la fira seran els diferents cursos d’iniciació al tast de vins que es realitzaran, que estarà oberts  tothom que s’inscrigui prèviament.

 _

 

I aquesta tarda la Cambra de Comerç de Tarragona acollirà el IV Fòrum Smart sobre Química Intel·ligent amb Futur.

Un esdeveniment on es tractarà el paper que juga aquesta indústria al nostre territori i les possibilitats de futur que té el sector. El Director de la Càtedra Tarragona Smart City de la Universitat Rovira i Virgili, Santiago Castellà ens ha explicat la importància d’ aquest fòrum.

Destinat a professionals del sector, reunirà químics, investigadors i diferents representants de les empreses de l’Associació Empresarial Química de Tarragona i es duran a terme diverses taules rodones per tractar la industria química.

Podreu escoltar l’entrevista sencera amb el director de la Càtedra Tarragona Smart City de la Universitat Rovira i Virgili, Santiago Castellà a l’espai Minuts de Ràdio a rctgn.cat

 

APUNT

El Teatre Escolar de Tarragona puja el teló aquest dijous a partir de les sis de la tarda al Teatre Metropol. La primera edició del CETAMEN donarà el tret de sortida a un festival que combina accions formatives, amb cursos impartits per la Companyia Passabarret, titulats “Iniciació al pallasso” i “Fem volar objectes” i amb les representacions de les obres assajades durant el curs de sis escoles de la ciutat.

I us recordem que podreu seguir l’actualitat de la ciutat a rctgn.cat i al nostre aplicatiu per a tauletes i telèfons mòbils.

 

 

 

PUBLICITAT