La nova edició del TAST social comptarà amb una gimcana

PUBLICITAT

18 detencions antidroga, aniversari de la Guàrdia Civil i Tast social

18 DETENCIONS ANTIDROGA
Aquesta matinada Tarragona ha sigut l’epicentre d’una macro-operació policial antidroga, liderada per Mossos d’Esquadra.La majoria de detencions s’han realitzat al barri de Sant Salvador, als afores de la ciutat. A primera hora del matí s’han pogut veure furgons i fins i tot un helicòpter, i prop de dos quarts de deu del matí han retirat el desplegament. Confirmats hi ha dos detinguts, mare i fill. Segons els veïns, tothom era conscient que el noi traficava amb petites quantitats, però la detenció de la mare ha estat una sorpresa. Sentim a una veïna, del bloc dels detinguts.
L’operació continua sota secret de sumari, però es calcula que el nombre de detinguts serà alt, tenint en compte la grandària del desplegament.

ANIVERSARI GUÀRDIA CIVIL
Dijous al matí, en la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, s’ha celebrat l’Acte Institucional per commemorar el 173º Aniversari de la Fundació de la Guàrdia Civil. L’acte ha estat presidit pel Subdelegat del Governo Il·lm. Sr. D.Jordi Sierra Viu i pel Tinent Coronel Cap de la Comandància Il·lm. Sr. D. Vicente Luengo Beltrán. A l’acte han assistit Autoritats Civils, Judicials, Militars, Comandaments policials d’àmbit provincial i local i altres entitats vinculades a la Guàrdia Civil així com una representació dels Guàrdies Civils en situació de Reserva i Retirat.

TAST SOCIAL
La Rambla Nova acollirà el dissabte 27 de maig la 4a edició del TAST Social, la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès que s’ha presentat aquest dijous públicament en roda de premsa a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona.

Un total de 23 entitats de la comarca mostraran la seva activitat de 10 a 20 h mitjançant un estand a la Rambla Nova. Com és habitual, la trobada va acompanyada d’un programa complementari d’activitats. D’aquestes destaca especialment la celebració, a les 10 h, de la primera ruta enigmàtica inclusiva, una mena de gimcana en què prendran part junts persones amb i sense discapacitat
NÀSTIC
El Nàstic de Tarragona se la juga aquest divendres a Vallecas contra el Rayo, amb el hàndicap d’un ambient crispat i amb Juan Merino com a protagonista. L’entrenador ha anunciat que va presentar la seva dimissió i que el club la va denegar. Les seves declaracions i la tertúlia posterior ho podreu escoltar tot a rctgn.cat, en l’InfoNàstic i el Localitat Grana d’aquest dijous.
EL TEMPS

El cel es preveu que continui ennuvolat amb propabilitat de pluja. De fet, fins diumenge no s’espera que s’acabin les precipitacions.ApuntAquest divendres, l’espai Jove KESSE acollirà el concert íntim d’Oriol Casals, acompanyat de la seva guitarra amb temes propis i versions. L’entrada serà gratuïta.

PUBLICITAT