Nano Rivas no continuarà al Nàstic

El Nàstic de Tarragona haurà de continuar cercant la figura d’entrenador per la pròxima temporada. El club ha comunicat que s’ha decidit finalitzar la relació laboral amb Nano Rivas després dels tres partits en els quals el tècnic de Ciudad Real va defensar la banqueta tarragonina.

PUBLICITAT

Els motius personals i familiars del tècnic Nano Rivas han estat determinants en aquesta decisió final. Així doncs, després de saber que Nano no continuarà, els granes busquen ja la figura del que ha de ser el nou entrenador per guiar l’equip en la tercera temporada a Segona Divisió.

El tècnic de Ciudad Real era la primera opció després d’arribar a l’equip a falta de tres jornades i amb la permanència encara per decidir, tenint en compte els resultats que va aconseguir, tres victòries seguides per culminar la salvació. Tot apunta que el seu futur serà a Getafe. Més incerta serà l’arribada d’un nou tècnic que tindrà la feina de construir la plantilla per la temporada vinent i liderar el projecte de la nova temporada a Segona.

PUBLICITAT