Lluís Carreras: “De moment el que he demanat no ha arribat”

Penúltim entrenament del Nàstic de Tarragona aquest divendres al Nou Estadi, per perfilar detalls de cara al partit de dissabte contra el Villarreal. Entrenament de tàctica i d’accions a pilota aturada, on ja es poden intuir petits detalls del que demana Lluís Carreras. En ell hem pogut veure com Tete Morente, Jean Luc i Mossa han realitzat treball específic al marge del grup. La novetat ha estat el primer entrenament de Bernabé Barragán, el setè fitxatge i tercer porter de l’equip.

PUBLICITAT

El tècnic de Sant Pol ha comparegut en roda de premsa per primera vegada abans d’un partit. Carreras té clar que els primers test de pretemporada han de servir per rodar l’equip i veure els jugadors. Carreras també ha deixat anar la primera pedra en contra de la direcció esportiva del club, assegurant que tot i que els jugadors que han arribat li agraden, del que ha demanat no ha arribat res. Com per exemple Lanzarote.

Carreras també ha parlat de la posició de davanter i de lateral dret, on creu que el club està mirant jugadors per totes les demarcacions. El tècnic de Sant Pol també ha deixat clar el que buscar dels seus jugadors en cada partit i el que els hi demanarà. Finalment, també ha exposat quin Nàstic vol que es reflecteixi sobre el terreny de joc aquest dissabte, en la que serà la seva primera prova de foc.

L’equip torna a realitzar aquest dissabte una suau sessió abans d’enfrontar-se a la tarda al conjunt groguet. A banda, l’equip marxarà cap a Olot dilluns per realitzar el primer stage d’aquest estiu.

PUBLICITAT