Les comunitats musulmanes s’uneixen contra el terror

Comunitats musulmanes de tot el país s’han manifestat contra el terror, la comunitat tarragonina entre elles. El Nàstic enceta la lliga contra l’Almeria.

PUBLICITAT

UNITS CONTRA EL TERROR

La comunitat musulmana de Tarragona s’ha volgut desvincular dels actes de terror comesos aquesta setmana a Barcelona i Cambrils. Ho han fet aquest diumenge amb una concentració sota el missatge “que el terrorisme no ens divideixi” o “no en el meu nom”. L’acte ha estat a la plaça de la Font, i ha comptat amb desenes de persones de diverses cultures. Els assistents han colocat en silenci una serie d’espelmes en forma de cor i han provlamat que la seva religió no és violenta, sinó la interpretació retorçada dels terroristes. Una mostra de suport sentida i plena d’emoció.

De fet, arreu de Catalunya la comunitat islàmica s’ha desmarcat del terrorisme. Sentim al president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya, Mohamed El Ghaidouni, que explica que se senten doblement afectats.

 

El Ghaidouni també afirma que els musulmans són els que més pateixen arreu del món la violència islamista. Amb tot assegura que mai s’hagués imaginat que a Barcelona s’hagués pogut produir un atemptat com el de dijous.

 

Incendi a un voral de l’AP7

Un petit incendi al voral de l’autopista a AP7 a l’altura de Boscos ha cremat matolls i pins. Han treballat quantre dotacions de bombers per aturar les flames i han controlat l’incendi amb rapidesa. L’incendi no ha causat afectacions viàries de cap tipus.

 

El Nàstic comença la lliga

El Nàstic s’enfronta a l’Almeria en el primer partit de lliga. Aquest dilluns, tots els detalls, de la mà de Jesús Sarmiento. El partit es desenvolupa en unes mesures de seguretat màximes, en precaució pels atemptats de Barcelona i Cambrils.

 

EL TEMPS

Aquest dilluns es poden arribar als 27 graus de màxima, amb un cel més net de núvols que al llarg del cap de setmana. Una tendència que s’espera que es mantingui tota la setmana.

 

L’APUNT

Aquest dilluns es presenta la Banda Sonora Original de la pel·lícula tarragonina “El dulce sabor del limon” al costat dels seus creadors, TheWardenclyffe; També es projectarà en primícia un fragment del llargmetratge i es donarà la data de la imminent estrena a la ciutat.

 

PUBLICITAT