La Prèvia: La redempció al Nou Estadi

El Nàstic de Tarragona torna aquest dissabte al Nou Estadi. De fet, és una cosa habitual cada dos setmanes, però pels granes s’està convertint en un autèntic desafiament.L’equip és el tercer pitjor conjunt a casa de tota la categoria segons els números. Si parlem del Lorca, és el pitjor visitant i només ha aconseguit sumar un empat lluny del seu estadi.

PUBLICITAT

Rodri té clar que el partit de dissabte és vital, no pel tram de lliga en la qual es troba el Nàstic o la necessitat de punts, sinó perquè el club necessita d’una vegada per totes guanyar davant la seva afició. El conjunt de Curro Torres practica un futbol molt atractiu, però els resultats de moment no estan arribant. Els nouvinguts a la categoria paguen la inexperiència i el poc sostre econòmic que tenen. Per conèixer més del Lorca, tenim ja al fil telefònic al company de la Cadena Ser de Múrcia, el Paco Sánchez.

El capità de l’equip, Xavi Molina, també ha valorat la dinàmica de l’equip al Nou Estadi, on sense fer massa sang, ha afirmat que han de polir detalls a casa i intentar seguir la línia que té l’equip lluny de Tarragona.

Baixes

Pel que fa a les baixes, els granes no podran comptar amb Djetei, Perdomo i Eddy Silvestre. La lesió més sensible serà la d’Uche i Barreiro serà dubte fins a l’últim moment, a causa dels problemes d’esquena patits aquest dimarts.

Àrbitre

Jorge Figueroa Vázquez és un àrbitre del col·legi andalús, ha xiulat cinc temporades a Segona Divisió B i sis temporades a Segona. Els precedents amb aquest home són, aquesta temporada l’empat a 1 a la Romareda i l’any passat, són l’empat a casa contra el Tenerife i el triomf a La Romareda, per un gol a dos. Si ens remuntem a la primera temporada a Segona, comptabilitza un triomf a casa contra el Huesca, un empat a Girona i un empat a zero contra el Leganés també al Nou Estadi. Balanç: 0 derrotes.

PUBLICITAT