Com engegarà el Nàstic l’any 2018?

El Nàstic de Tarragona comença a rodar aquest 2018 i ho fa per preparar el partit de diumenge a les sis de la tarda a Vallecas davant el Rayo Vallecano.

PUBLICITAT

I és que els granes començaran forts l’any competitivament, amb tres desplaçaments lluny de Tarragona; Madrid, Almería i Pamplona de nou per jugar el partit ajornat davant l’Osasuna, a més del derbi contra el Reus, el 21 de gener.

A banda, aquesta setmana serà clau per l’arribada de les noves peces que ajudin a Rodri i a l’equip a tenir una major estabilitat.

Amb César Arzo i Matilla, el club espera desencallar les incorporacions d’Aburjania i Álvaro Vázquez, molt a prop de concretar-se.

Els quatre fitxatges en l’apartat d’arribades, s’han de contraposar a les sortides de Sandro Toscano al Badalona, i a priori d’alguns jugadors més com Tete Morente o Carlos Blanco, sense minuts a l’equip.

Els granes iniciaran el nou curs amb un propòsit ben clar, allunyar-se de les posicions de descens i assolir en aquesta segona volta, els 50 punts al més aviat possible.

PUBLICITAT