Més de la meitat dels delictes són robatoris a cotxes

La ciutat de Tarragona ha viscut un increment del 13,8% dels delictes penals entre el 2017 i el 2016. L’any passat es van produir un total de 937 delictes, dels quals prop de 600 van ser robatoris a l’interior de vehícles. En els últims cinc anys s’han reduit els delictes en un 3% però la punta d’incrment de 2017 preocupa a les autoritats locals. Inspector del cos dels Mossos, Vicens Lleonard, explica com es produeixen els robatoris.

PUBLICITAT

Escolta-ho

 

Els ateneus i l’economia social

El projecte d’Ateneus cooperatius arriba a Tarragona de la mà de L’Ateneu CoopCamp, encarregat de la gestió al Camp de Tarragona, i de l’Ajuntament. Es tracta d’un servei d’economia circular que impulsa la mateixa Generalitat i que s’allotjarà a les dependències de Tarragona Impulsa, amb un despatx a la Tabacalera. Tarragona l’any passat va fer un tastet i ara s’inclou dins dels programa, amb la voluntat de donar un servei a l’emprenedoria i a les associacions.

Escolta-ho

 

La Ninota reivindica a la dona

La part més reivindicativa del Carnaval de Tarragona ha arribat amb la presentació del Ninot, Ninota i Bóta que enguany clamen per la igualtat de gènere i les llibertats d’expressió i pensament. D’una banda l’acte ha servit per estripar el vestit de la Ninota donant lloc a un escot com el del Ninot per la igualtat entre homes i dónes allunyant-se del “masclisme d’època franquista”.

Escolta-ho

 

Nano Rivas i el futur del Nàstic

El Nàstic de Tarragona i el Nou Estadi s’han tornat a il·lusionar amb l’arribada de Nano Rivas. Primer partit i empat, però bones sensacions d’un equip convençut i valent. Veurem aquesta versió també fora de casa? Nano Rivas, el nou entrenador del primer equip ho explica al Localitat Grana, que ja podeu trobar a la Nostra web.

Escolta-ho

PUBLICITAT