El programa especial de l’1O guanya el premi a l’excel·lència de Ràdio Associació

La Xarxa de Comunicació Local ha obtingut ha obtingut premi a l’excel·lència informativa que otorga Ràdio Associació de Catalunya, per la cobertura continua que es va realitzar durant l’1 d’octubre. Ràdio Ciutat de Tarragona vam tenir un paper destacat en el desplegament informatiu, liderant diverses franjes horàries i dedicant un equip format per una desena de professionals, que vam informar del minut a minut de Tarragona a la resta de Catalunya.

PUBLICITAT

Escolta-ho

 

Tres encausat pel 3O es neguen a declarar

Aquest dijous van comparèixer als jutjats les cinc persones citades a declarar per la vaga general del 3 d’octubre. Dues d’aquestes, Jose Estrada, i Antonio Mota, van entrat als jutjats i es van presentar però no van declarar. I les altres tres, Santi Fortuny, Laia Estrada i Jordi Martí, van decidir no entrar, és a dir, no presentar-se davant el jutge. Consideren que tot plegat és un muntatge i que declarar seria “entrar en el joc de la criminalització dels moviments socials i polítics.”

Escolta-ho

 

L’atletisme de fa 2.000 anys protagonitza el Tàrraco Viva

Els Jocs Mediterranis també protagonitzaran el Tàrraco Viva d’enguany. L’ideal atlètic de les primeres Olimpíades serà l’eix vertebrador del programa, reflexionant sobre la cultura i l’esport, i els valors encara vigents que es van marcar fa milenis. També comptarà amb altres novetats, com un l’espectacle inaugural, que es realitzarà a l’amfiteatre. El Palau de Congressos també acollirà la recreació d’un carrer romà, les vint-i-quatre hores del dia.

Escolta-ho

 

Entrevista a Inés Solé

Inés Solé Guillén és castellera i Presidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres formada per 12 formacions de tot Catalunya. A ella l’ha entrevistat Sílvia Petit, sobre el món casteller, les seves passions i el que li agrada i el que no de la ciutat, es pot escoltar de forma íntegra a la nostra pàgina web, rctgn.cat

Escolta-ho

 

Dubtes per lesions al proper xoc del Nàstic

El Nàstic de Tarragona última els detalls pel partit de diumenge davant el Valladolid i en l’entrenament d’aquest dijous les absències de Fali i Pleguezuelo han estat el més destacat. Ambdós han abandonat la sessió per realitzar-se les proves pertinents que dictaminin l’abast de la seva lesió. D’altra banda, Djetei i Márquez s’han entrenat al marge. Excepte Djetei, que no arribarà pel xoc, tots tres són dubte pel partit.

Escolta-ho

 

PUBLICITAT