El mal temps podria afectar l’ocupació hotelera del pont de maig

Els hotels de la Costa Daurada esperen comptar amb una ocupació del 80% aquest pont de maig. El mal temps, però, podria costar-los-hi les reserves d’última hora, el recurs anual per acabar d’omplir les habitacions. La pluja i el fred podria haver promogut que alguns clients en potencia es quedessin a casa, però des del sector es confia amb els atractius que ofereix el territori perquè aquesta campanya de vacances temporal funcioni segons les seves expectatives.

Josep Andreu, nou president del clúster ChemMed

PUBLICITAT

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, ha estat nomenat nou president del clúster ChemMed. Es tracta del clúster químic, industrial, logístic, acadèmic i científic de la química a Tarragona. Així s’ha decidit en l’assemblea general ordinària del clúster, celebrada aquest dissabte.

Escolta-ho

 

La sinistralitat laboral de Catalunya, la més alta del país

La sinistralitat laboral continua sent un dels temes que preocupen a treballadors i sindicats i per aquest motiu es demanen canvis urgents i modificar certs aspectes per evitar i prevenir més accidents.

Catalunya es la comunitat autònoma amb la taxa més elevada de sinistralitat laboral de tota Espanya. 432 treballadors han perdut la vida a Catalunya els darrers cinc anys en les seves respectives feines i un any més, Catalunya encapçala la llista de comunitats que superen la mitjana estatal de sinistres laborals. La secretaria política sindical de UGT a Catalunya Nuria Gilgado explica perquè Catalunya és la comunitat amb més sinistralitat laboral.

 

La grossa de Sant Jordi passa de llarg de Tarragona

La grossa de Sant Jordi ha passat de llarg de Tarragona ciutat, on no ha caigut cap dels premis importants. Torredembarra ha estat l’única localitat propera una mica afortunada. L’estanc 1 del carrer Pere Badia ha repartit un número premiat amb el cinquè premi, que paga 2.500 euros per bitllet. El número guanyador és el 61488.

PUBLICITAT