La Prèvia: Desencantats amb el Sadar

Al món del futbol l’estabilitat dura bon poc i a Tarragona ho hem pogut comprovar aquesta setmana. De la tranquil·litat absoluta que donava un triomf a Lorca, al nerviosisme i dubte que la derrota de diumenge ha suposat per un entorn massa cremat durant dues temporades convulses.

PUBLICITAT

El xoc contra l’Osasuna torna a ser clau, no només per calmar els ànims i que l’equip faci les paus amb la seva afició, sinó perquè el triomf és obligat per segellar mitja permanència a falta del que serien quatre jornades per finalitzar la lliga.

Davant el conjunt de Nano Rivas, hi haurà un altre conjunt necessitat. L’Osasuna ja sap què és Segona Divisió i està suant de valent per retornar només en una temporada a Primera. De fet, al curs del conjunt de Diego Martínez li està costant una barbaritat ser regular i fer del Sadar un fortí.

5 partits sense conèixer un triomf suposen pels navarresos una pressió afegida per un equip que vols aconseguir el bitllet dels playoff. Per conèixer com arriben al xoc de diumenge, tenim al fil telefònic al company de la cadena SER Pamplona, Javier Laquidain.

Àrbitre

L’àrbitre del partit serà el madrileny procedent del comitè balear Guillermo Cuadra Fernández. Ha xiulat dues temporades a 2B i dues a 2A.

Els precedents amb els granes són, aquesta temporada l’empat davant el Reus al Municipal en la segona jornada de lliga i la temporada passada amb ell no va perdre cap partit, un empat, Lugo a casa i dues victòries, contra el Mirandés a Anduva i a casa contra l’UCAM, últim partit de lliga.

La temporada anterior, només un partit, en aquella derrota a casa contra el Lugo per 1 gol a 2. Té una mitjana de 6 targetes per partit.

PUBLICITAT