Carme Forcadell es traslladarà a Tarragona

Carme Forcadell arribarà aquest divendres  Tarragona, on ingressarà a la presó de Mas Enric. L’expresidenta del Parlament ha demanat ser traslladada per tal de poder estar més a prop de la seva família, natural de Xerta, al Baix Ebre. De moment, Forcadell hauria de sortir de la presó de Figueres a les nou del matí, i arribar a Tarragona al llarg del dia.

Comencen les obres d’instal·lació del carilló al Mercat Central

PUBLICITAT

Aquest dimecres 18 de juliol han donat inici les obres a la façana de l’edifici del Mercat Central, emplaçament on està previst col·locar-hi el carilló. Durant aquesta primera jornada van instal·lar diverses peces que serviran d’estructura i que són un els primers passos per la futura col·locació.

Aquest carilló estarà format per diverses figures emblemàtiques de la ciutat, i escollides pel Seguici Popular.

Escolta-ho

Reus s’integra a la Fundació Smart

L’Ajuntament de Reus s’uneix a la Fundació Smart, el projecte de convertir el territori en un espai que, a través de les noves tecnologies, sigui més respectuós amb el medi ambient i amable amb el ciutadà. Els alcaldes de Tarragona i Reus han signat l’acord que els permetrà treballar units en noves iniciatives socials i sostenibles, amb la Fundació Smart com a punt de trobada i coordinació.

Escolta-ho

 

L’Ajuntament augmenta un 55% els diners destinats a subvencions esportives

La Conselleria d’Esports ha incrementat en un 55% la quantitat dedicada a les subvencions a entitats esportives i esportistes individuals. Aquest augment coincideix amb un canvi en profunditat de les bases, que ofereix uns nous criteris de valoració més objectius i incorpora noves línies d’ajuts específics. La convocatòria de les subvencions d’aquest 2018 sortirà a les properes setmanes.

Escolta-ho

PUBLICITAT