La Prèvia del Nàstic-Elche (Jornada 25)

6737666911_1b360287c5_z

PUBLICITAT

El Nàstic rep aquest dissabte al Nou Estadi a l’Elche a les sis de la tarda amb la voluntat d’allargar la ratxa de quatre jornades sense perdre i la intenció que canviar la mala imatge donada en algunes fases dels partits contra el Tenerife i el Girona. Una victòria podria retornar a l’equip a la zona de promoció d’ascens i, si es per dos gols, superarà també el gol average amb el conjunt alacantí que va guanyar 1 a 0 a la primera volta.

Ara falten 18 jornades per acabar la lliga i cada victòria suposa un pas més per consolidar-se a la zona alta. Per això, l’entrenador Vicente Moreno destacava la importància de guanyar per damunt de jugar bé, tot i que ell no vol renunciar al bon futbol.

 

En aquest sentit, els sis rivals que hi ha per damunt la classificació (Alavés, Leganés, Córdoba, Oviedo, Osasuna i Mirandés) han de passar per Tarragona i per això entén Vicente Moreno que la segona volta de la lliga serà especialment exigent al Nou Estadi.

 

Tot i la imatge donada els dos últims partits on l’equip no va saber jugar contra rivals amb deu homes, l’entrenador del Nàstic elogiava especialment als seus jugadors. Les seves ganes d’estar dalt són, per ell, admirables.

 

Vicente Moreno només té dues baixes segures: els lesionats Àlex López i Valentín, mentre Marcos, que ja s’ha entrenat durant la setmana amb els companys, podria tornar a la convocatòria. No la donarà fins abans mateix del partit però l’entrenador ha desvelat que el porter suplent serà Varo i no pas Ondoa.

L’Elche arriba a Tarragona empatat amb el Nàstic a 38 punts i sense el seu màxim golejador i màxim golejador de la categoria, Sergio León. Porta nou jornades sense perdre i quatre partits sense encaixar gol. Tampoc estaran al Nou Estadi els lesionats Lolo Ortiz, José Ángel i Hugo Álvarez. Moreno adverteix que serà un partit per tenir paciència.

 

L’àrbitre serà l’andalús López Amaya, que xiula per segona temporada a la categoria. Enguany ha dirigit dos partits al Nàstic: al Nou Estadi la victòria contra el Bilbao Athletic per 2 a 1 i l’empat a un al camp de l’Osasuna.

PUBLICITAT