L’Ajuntament de Tarragona començarà una revisió a totes les escoles de la ciutat

ImatgeObservatori

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona ha anunciat que farà una revisió de les diferents escoles de la ciutat per comprovar el seu estat.

Ho ha dit el conseller d’ensenyament de l’Ajuntament, Francesc Roca, després que l’escola de Torreforta hagi una trobat una petita escletxa en una aula.

L’escletxa a l’aula de Torreforta no es preocupant tot i això s’han reubicat els prop de 40 alumnes de dues classes de segon i l’Ajuntament i la Generalitat començaran un treball d’apuntalament de l’aula per seguretat.

La pròxima setmana els alumnes tornaran a l’aula, com ha explicat la Directora Territorial d’Ensenyament a Tarragona, Silvia Rodes.

El grup d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona ha denunciat abocaments incontrolats al Riu Francolí.

Un grup de veïns ha fet arribar les queixes al grup municipal que ja ha demanat l’actuació de l’Ajuntament per poder solucionar un problema greu de deixalles provinents sembla del clavegueram que s’han quedat enganxades

Setmana decisiva pels pescadors tarragonins.

Demà s’ha convocat una reunió amb les diferents parts implicades a Barcelona per analitzar amb profunditat la problemàtica de la pesca de Peix Blau a Tarragona.

Generalitat, pescadors i ambientòlegs posaran sobre la taula per on ha de passar el full de ruta a seguir a partir d’ara.

Els pescadors demanen la realització d’un estudi urgent per poder saber les causes exactes de la davallada de la mida del seitó i per conèixer l’estat del fons marí.

Des de la Generalitat el Director General de Pesca, Sergi Tudela, en la seva visita a Tarragona, reconeixia la seva preocupació per la situació actual i parlava d’un problema de canvi de l’ecosistema.

Tudela exposava quins seran els eixos bàsics de la reunió que es farà aquest dimarts a Barcelona.

La missatgeria instantània és el servei que més ha crescut, pel que fa al seu ús, entre els internautes tarragonins, segons l’Observatori Internet 2015 de la Diputació de Tarragona. L’enquesta anual sobre l’ús de les TIC entre els ciutadans de casa nostra també constata que el telèfon mòbil desplaça, clarament, l’ordinador com a primer dispositiu d’accés a Internet.

EL TEMPS

Dia mig ennuvolat i amb fred per començar una setmana que seguirà amb temperatures baixes fins a finals de setmana.

 

 

PUBLICITAT