Compartir
PUBLICITAT

Carrer Major, un programa que arrancava un dilluns 31 de juliol amb dos objectius, d’una banda fomentar la producció i els continguts de la ràdio local amb un projecte engrescador i de qualitat durant tres hores en directe, i per l’altre acompanyar als oients de les sis ràdios locals participants, de dilluns a divendres de 9h a 12h durant els matins d’estiu fins aquest 8 de setembre, al llarg de sis setmanes carregades de continguts, temes, moments i protagonistes.

PUBLICITAT

Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ràdio Montblanc, La Nova Ràdio, Ona La Torre i Ràdio La Selva han format així la primera xarxa de ràdios locals del Camp de Tarragona. Un equip que ha comptat amb Toni Escoda i Albert Cots als comandaments tècnics i un gran allau de redactors: Marina Pérez, Alba Nebot, Jesús Sarmiento, Arnau CurtoSilvia Petit, Marc Pérez, Joan López, Gerard Gord, Anna Plaza, Josep Sánchez i Toni Mateos, i d’altres també al consell editorial: Albert JansàPepe Ardila, David Fernández, Sònia Ferrer i David Prats, capitanejats a la direcció per Quim Espinosa i amb la presentació d’un servidor Adria Recasens, donant-vos, i amb molt de gust, el bon dia i benvinguda durant gairebé 30 matins. Una trentena de programes, si comptem el pilot,i es que ja setmanes prèvies a l’estrena les reunions de treball, les proves, la preparació i la producció omplien hores a les nostres redaccions i estudis per oferir-vos el programa que avui acomiadem, i que esperem que hagi estat del vostre gust i companyia.

Amb Ràdio Montblanc us hem fet viatjar tot els dilluns a destinacions diverses coneixent dades curioses a les guies de viatges extretes de la biblioteca municipal, i sense un criteri clar més enllà que el del propi Joan López. Amb Altafulla Ràdio us hem donat a conèixer cada dimarts, perfils esportius menys coneguts o que no acostumen a ser notícia però que fan una gran tasca, són la cara B dels Esports que ens ha destacat el Marc Pérez. Grans moments i riures ens han fet tancar els dimecres el programa amb la Frikipedia del Toni Mateos, les seves llistes, criteris i simpatia. Els dijous amb la Nova Ràdio hem pogut conèixer com viu l’estiu diverses persones, oficis i professions de la mà de David Fernández, i els divendres amb Ona La Torre i les recomanacions de Sònia Ferrer us hem omplert l’agenda amb propostes lúdiques i festives per al cap de setmana. L’actualitat i les notícies també han estat presents a cadascun dels programes amb els diversos repassos informatius de Ràdio Ciutat de Tarragona i l’atenció de Marina Pérez, entre d’altres, junt amb les rondes i connexions amb cadascuna de les ciutats i viles, recollint què passa i com es desperta cadascuna d’elles.

es que ens hem despertat i llevat amb vosaltres, els nostres oients, cada matí i us hem acompanyat per informar-vos i entretenir-vos també des de les xarxes socials on hem estat actius. Amb cada programa us hem fet rellepar de gana amb els còctels i les receptes dels tupper’s d’estiu que us hem ensenyat a preparar, us hem donat idees per viatjar a diversos racons de la costa, us hem donat a conèixer diversos elements del seguici festiu del territori, ens hem remuntat a estius passats parant atenció a aquelles cançons que han estat banda sonora de tants moments….

Entorn a 200 veus i convidats han passat pel nostre particular Carrer Major i els micròfons de les nostres emissores. Un carrer característic que ens ha donat nom i espai per poder-vos destacar i portar el dia a dia i l’activitat local del Camp de Tarragona. Moments festius, d’altres seriosos, alguns curiosos i fins i tot d’altres de disparatats.

Esforç, nervis, perfeccionisme i preocupacions van anar donant pas al llarg de les setmanes a la flexibilitat, distensió, riures, improvisació i major complicitat als continguts sense perdre la rigorositat i el treball per oferir un bon producte, un bon programa on tampoc ens han faltat alguns problemes tècnics propis del directe i que hem sabut resoldre amb normalitat i amb recursos, tot gràcies a la coordinació i la previsió del que personalment considero ha estat un gran equip. Per aquest motiu em permeto ara la llicència personal d’agrair a cadascun d’ells la feina, la paciència i la dedicació, el carinyo i el suport durant aquestes setmanes, a tots ells, als ja anteriorment anomenats, sou tots molt grans de veritat!

En especial, i ho entendreu la resta, i no és per fer la pilota, als que han estat més propers, a l’estudi, a la redacció, als companys de cadira a cabina, Toni Escoda amb el so i les seves indicacions per quadrar tot a la perfecció, i també la bona feina i agilitat de reacció de la Marina Pérez i l’Alba Nebot, gràcies! I com no, al director Quim Espinosa per la confiança i determinació en pensar en mi per aquest projecte i posar-me al capdavant, ha estat una gran experiència i un camp d’aprenentatge.

I finalment, i no menys important, a la Xarxa per donar llum verda a aquest, el nostre projecte, el projecte de sis ràdios que volien i han demostrat les seves capacitats per fomentar i produir contingut local. Felictats a tots. I com no, a vosaltres, a la nostra audiència, per la companyia i seguiment, i es que amb Carrer Major, la ràdio no tanca per vacances. Ara tornen les rutines i encarem nou curs per tant Carrer Major acaba, però us convidem al fet que seguiu sintonitzant la vostra ràdio local que us seguirà acompanyant i oferint continguts de qualitat.

En nom de tot l’equip, moltes gràcies, ens seguim escoltant, fins a la propera!

 

________

T’has perdut l’últim programa? Escolta’l separat per hores:

🔊Escolta la 1a hora, de 9h a 10h

🔊Escolta la 2a hora, de 10h a 11h

🔊Escolta la 3a hora, d’11h a 12h

________

PUBLICITAT