Compartir
PUBLICITAT

Com cada partit, viu la Transmissió del Nàstic amb passió grana, amb l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona.

La prèvia

PUBLICITAT

De decepció en decepció al Nou Estadi, el Nàstic de Tarragona s’encomana als partits llunys de Tarragona i aquest cap de setmana a Los Cármenes per provar de nou la seva efectivitat.

De fet, els d’Oltra només han perdut un partit a casa, davant el Sevilla Atlético a l’inici de la competició. D’ençà d’allò, fortí andalús per compensar el dèficit fora de casa. 35 punts a casa, 14 fora. Tot el contrari que nosaltres.

El Nàstic de fet, és un amulet pel mateix conjunt andalús. L’última visita dels granes va acabar amb un correctiu per 6-1 i aquell any el Granada aconseguiria el seu últim ascens a Primera. Ara, volen que la situació es repeteixi.

Això sí, des de Los Cármenes el respecte és màxim, perquè saben del potencial tarragoní lluny del seu feu.

Per ampliar aquesta informació i contextualitzar la situació de l’equip andalús, tenim al fil telefònic a l’Alberto Flores, company de la Cadena SER Granada.

Pel que fa a les baixes del Nàstic, haurem d’esperar fins aquest divendres per conèixer qui viatjarà o no, el que tenim clar que ni Álvaro Vázquez ni Dumitru ni Djetei, hi seran encara.

Àrbitre

L’àrbitre del partit serà Juan Luis Pulido Santana del col·legi canari i natiu de Las Palmas de Gran Canaria, ha xiulat 10 temporades a Segona Divisió B i aquesta és la seva tercera a Segona.

Els precedents amb aquest home, són la temporada passada una derrota davant el Numancia a Los Pajaritos, por la mínima, i dues victòries davant el Getafe per la mínima i 4-1 davant el Mirandés. Té una mitjana de 5 targetes grogues per partit.

Escolta’ns en directe:

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

PUBLICITAT