Compartir
PUBLICITAT

Prop de 400 persones s’han manifestat, aquest dissabte, en contra del projecte de la Budellera, que pretén construir prop de 4.000 habitatges a la zona de la Vall de l’Arrabassada. Ho han fet amb una cadena humana des de la façana de l’Ajuntament fins al pla de la Seu.

PUBLICITAT

Escolta-ho aquí

Els sindicats demanen unes pensions dignes

Unes 400 persones també s’han manifestat, aquest dissabte, en defensa del sistema públic de pensions i per reclamar un augment digne, molt superior al 0,25% d’enguany. La protesta ha sortit de la plaça de la Font fins a la Rambla Nova on s’ha fet la lectura d’un manifest davant l’Institut de Seguretat Social. La concentració ha estat convocada pels sindicats majoritaris. Vicente Moya és el secretari general de CCOO de Tarragona.

Escolta-ho aquí

El festival Tarraco Viva es presenta a Madrid

Tarraco Viva s’ha presentat al Museu Arqueològic Nacional de Madrid, coincidint amb el seu 20è aniversari. El festival, que anirà dedicat a l’esport i la cultura al mediterrani clàssic, vol atreure nou públic. Aquest dissabte, es fa un tastet de la mostra amb la representació de l’espectacle ‘Or vós faciatis. L’elecció d’un alcalde en una ciutat romana’.

Nàstic – Oviedo, aquest diumenge a les 20 h

El Gimnàstic de Tarragona ja és a Astúries per enfrontar-se, aquest diumenge, al Reial Oviedo. Els grana tenen l’objectiu de seguir sumant punts i assegurar-se la permanència el més aviat possible. Nano Rivas vol que l’equip no es despisti gens. El partit començarà a les 20 h i el podreu seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona.

Escolta-ho aquí

PUBLICITAT