Compartir
PUBLICITAT

Més d’un centenar de persones han participat en la cadena humana organitzada per l’Associació de Veïns de Llevant que ha unit la plaça de la Font amb el Pla de la Seu. L’entitat veïnal, amb el suport de més d’una quarantena d’associacions, han protestat en contra del projecte de la Vall de l’Arrabassada i Boscos, que pretén construir prop de 4.000 habitatges, fet que ha generat el rebuig de part de la ciutadania.

PUBLICITAT

Escolta-ho

Els pensionistes tarragonins protesten per unes pensions dignes

Desenes de pensionistes s’han concentrat aquest migdia a la plaça de la Font de Tarragona per reclamar unes pensions dignes, en una concentració organitzada pels principals sindicats, CCOO i UGT.  Malgrat el mal temps, els manifestants han marxat des de la plaça de l’Ajuntament fins a l’institut de Seguretat Social de Tarragona.

Escolta-ho

Joan Reig estrena el primer disc en solitari

A casa seva, a Constantí i envoltat de la seva gent, Joan Reig, el popular bateria d’Els Pets, presenta aquesta nit el seu primer disc en solitari que porta el seu propi nom. /Un recull de cançons que Reig ha enregistrat a través d’un verkami de seguidors i en format vinil. El de Constantí canta les seves pròpies cançons i alguna versió dels artistes que idolatra.

Escolta-ho

Cap a Oviedo amb ganes de la tercera consecutiva

El Nàstic de Tarragona viatja cap a Oviedo amb l’objectiu de seguir sumant punts i assegurar-se la permanència el més aviat possible. Nano Rivas no vol que l’equip no es despisti gens i aquest divendres ha assegurat a la sala de premsa que “com més a prop és l’objectiu més difícil resulta”.

Escolta-ho

PUBLICITAT