Compartir
PUBLICITAT

PUBLICITAT

Aquest dimarts 18 d’abril destaquem el canvi en el perfil del turista, la preparació pel Sant Jordi 2017 a Tarragona i la tornada a la feina dels de Juan Merino.

Nou model de turisme pels càmpings

Turisme que conegui el territori i que estigui disposat a fer unamajor despesa econòmica. Aquest és el perfil que busquen els càmpings tarragonins. L’Alba Nebot, ens ho amplia. El turisme de sol i platja ja no interessa als càmpings. Per aquestanova temporada, tant la setmana santa com l’estiu, el focus d’atencióserà el turisme familiar i cultural. L’oferta ha fet un girprogressiu, i busca que el turista sigui més conscient del que ofereixel territori, una oferta variada, que no només es centri en latranquil•litat del litoral. Així ho ha afirmat Joan Anton, president de l’associació de Càmpings de Tarragona.

Així, es deixa de prioritzar la quantitat per sobre de la qualitat, i es pretén que el turista estigui més disposat a fer una inversió econòmica amb les seves vacances. Malgrat tot, les xifres d’ocupació segueixen essent importants i aquesta setmana santa han estat excel•lents, amb més d’un 90% d’ocupació en els millors moments d’aquest cap de setmana.

Sant Jordi 2017 a Tarragona

Aquest dimarts s’ha acabat el termini per sol·licitar una paradeta per Sant Jordi. En total, s’han habilitat 197 espais on s’hi vendran llibres i roses i marxandatge de Sant Jordi. Hi seran les llibreries i floristeries, però també qualsevol entitat o grup de persones que vulgui aprofitar la diada per finançar-se projectes propis. Les paradetes podran ser-hi durant tot el dia, en diferents trams de la rambla nova.

Els homes de Juan Merino, a la feina

I pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona engega de nou la setmana per començar a preparar el xoc de dissabte al Coliseo Alfonso Pérez de Getafe, un altre partit important per seguir escalant posicions a la taula i eludir el descens. Després de finalitzar aquest dilluns la jornada, els granes han quedat amb un marge de 4 punts respecte la zona de perill i miren ara amb més esperança que mai l’objectiu de la salvació a falta de vuit jornades.

PUBLICITAT