Compartir
equip ràdio ciutat de tarragona rctgn la xarxa jocs mediterranis
PUBLICITAT

On seguir la Cerimònia d’Inauguració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 en DIRECTE? Aquesta nit i des del Nou Estadi amb Ràdio Ciutat de Tarragona i LaXarxa.

PUBLICITAT

Antonio Orozco i Lucrecia seran els plats forts i els grans secrets que ja hem descobert sobre aquesta gala com també tres cerimònies relacionades amb les pedres, l’aigua i les flors amb la secció de gimnàstica rítmica del Nàstic de Tarragona.

Des del passat dilluns un equip de 20 persones treballa en la cobertura dels Jocs per als oients de Ràdio Ciutat de Tarragona i més d’un centenar d’emissores de proximitat de La Xarxa de Comunicació Local.

Cobertura informativa dels Jocs Mediterranis

Jesús Sarmiento, un dels principals conductors explica que s’estan relaitzan des del passat dilluns informatius cada hora, connexions a sis trams informatius del Notícies en Xarxa i Esports en Xarxa, a més d’un programa diari cada vespre amb tota l’actualitat.

Aquesta tasca seguirà des de l’inici d’aquests Jocs des de l’Anella Mediterrània i ho podreu seguir des de la nostra web www.rctgn.cat així com l’app, streaming i xarxes socials.

PUBLICITAT