Compartir
PUBLICITAT

PUBLICITAT

Aquest matí s’ha donat el tret de sortida a les activitats de Tarraco Viva, el festival sobre història romana per excel·lència. La dinovena edició del festival mira encara més enrere, fins a l’antiga Grècia, i se centra en la relació de les dues cultures.

En total, es realitzaran 430 actes al llarg de les dues setmanes de festival, que finalitza el 28 de maig. Els espais patrimonials, els museus i els grups de recreació segueixen sent el gruix del festival, amb propostes diverses, des de recreacions de batalles de gladiadors a lectures dramatitzades. Enguany, s’ha fet una major aposta per la participació dels barris llunyans al centre, posant el punt d’atenció en la funció dels barris a l’antiga roma. Avui les activitats escolars han concentrat la major part de l’activitat, a més de la inauguració de diverses exposicions i conferències.
El punt àlgid del festival arriba la setmana vinent. Des de Ràdio ciutat de Tarragona dediquem un especial al festival, amb tots els seus protagonistes i actuacions en directes. Serà el divendres 26, a les cinc de la tarda.

PUBLICITAT