Contacte

La 1a RÀDIO per INTERNET de TARRAGONA

FOTOFAMILIAPASTOR

Ràdio Ciutat de Tarragona és la primera ràdio per internet de Tarragona. Basa la seva programació en el dia a dia i l’actualitat general de la ciutat i del Nàstic.

Des de primera hora us presentem la informació en format breu, etiquetada amb les notícies més destacades. Durant el dia, us oferim les cròniques que la ciutat ens lliura cada dia.

A Ràdio Ciutat de Tarragona, els caps de setmana es tenyeixen de grana amb la transmissió en directe del partit del Nàstic.

La programació es pot escoltar a través de la nostra pàgina web, o mitjançant la nostra aplicació per a dispositius Android i iOS. Fem al present la ràdio del futur!

 

PROGRAMACIÓ:

‘Tarragona Info’ amb l’equip d’informatius de RCTGN (Jesús Sarmiento, Marina Pérez, Eloi Tost, Alba Nebot i Anna Fortuny): Cada dia, i durant tota la jornada, etiquetem la informació de la ciutat en format breu. La informació es complementa amb les nostres ‘Cròniques’. Disponible cada dia!

xarxalogopet ‘La Tarda, Tarragona’ amb Marina Pérez: La Tarda és un programa de La Xarxa que realitzen col·lectivament 30 emisores locals. Cada dia, de dilluns a divendres, ‘La Tarda’ fa un recorregut en directe per diferents punts del país per apropar històries, personatges i esdeveniments que parquen el dia a dia de ciutats i pobles i entre elles, Tarragona. En directe cada tarda, i disponible cada dia!

‘Minuts de ràdio’ amb Adrià Recasens: píndola dedicada a aspectes i temes interessants, i en molts casos menys coneguts, en format entrevista amb aquells que hi poden donar veu, experiència i detalls al respecte. Ens dediqueu uns minuts?. Disponiblem quan és precís, cada dimarts!

‘Tarragona Activa’ amb Jaume Polo: espai sobre gestió empresarial a la ciutat i la visita d’experts en la matèria. Disponible a partir de cada dimecres!

‘Plaça Corsini’ amb Adrià Recasens: La cultura, la societat, l’oci i Tarragona en general, i els seus protagonistes, es troben a Plaça Corsini, el magazine de RCTGN que adopta el nom d’una de les places més emblemàtiques i epicèntriques de la ciutat, nexe i unió del teixit social, cultural i associatiu tarragoní. D’altra banda, l’espai ‘Corsini Express’ complementa avançant o ampliant continguts del programa amb càpsula independent. Disponible a partir de cada dijous!

‘L’entrevista del cap de setmana’ amb Eloi Tost: Personatges rellevants de la ciutat visiten els estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona per oferir una destacada entrevista per al cap de setmana abordant temes d’actualitat i de la seva competència. Disponible a partir de cada dissabte!

‘Clàssic’s Tarragonaamb Anna Vidal: Espai dedicat a la música clàssica per acabar la setmana relaxadament. Disponible a partir de cada diumenge!

‘Petit en ruta’ amb Silvia Petit: -properament-

Esports

‘Temps afegit’ amb Jesús Sarmiento: programa dedicat a l’actualitat dels esports locals de la ciutat. Els dilluns inclou tertulia sobre l’últim partit del Nàstic. Disponible cada dia!

    >>‘InfoNàstic’ amb Jesús Sarmiento: butlletí diari d’informació referent al Nàstic de Tarragona, dins del programa ‘Temps Afegit’

‘Localitat Grana’, amb Jesús Sarmiento: Els divendres fem la prèvia del partit del Nàstic amb experts de l’actualitat grana. Disponible a partir de cada divendres!

‘La Transmissió del Nàstic’, amb Carles Cortés: Els caps de setmana de Ràdio Ciutat de Tarragona es tenyeixen de grana amb l’emoció de la Transmissió del Nàstic, amb Carles Cortés i l’equip esportiu de RCTGN. En directe amb cada partit grana!

 

Altres programes destacats que hem oferit:

‘Cobertura Carnaval’ i altres especials amb Adrià Recasens: En col·laboració amb ‘El Mirador TGN’, a Ràdio Ciutat de Tarragona apostem pels esdeveniments festius i rellevants de la ciutat i la gent que els integra, organitza i fa possible, com el Carnaval, i anteriorment altres festes com Sant Magí i Santa Tecla. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions!

‘Digues la Teva!’ amb Adrià Recasens: Un espai on la veu del carrer i les xarxes socials són protagonistes entorn a un tema o pregunta sobre el qual gira cada programa. Participa a Facebook, Twitter (#DiguesLaTevaTGN) i  whatsapp 644 30 39 70. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions!

‘Sopa de lletres’, amb Vanessa Martí: El programa Sopa de lletres dóna a conèixer alguns dels noms i obres més rellevants de la prosa i la poesia tarragonines. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions!

Cafè, Copa i Puroamb Arnau Curto: l’humor tarragoní aterra a Ràdio Ciutat de Tarragona amb Adrià Castellví, Arnau Curto i David De la Torre. A Cafè, Copa i Puro repassem l’actualitat de la ciutat d’una forma diferent. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions!

‘Metges de Tarragona’ amb Adrià Recasens: tractem el dia a dia dels professionals de la medicina, en un espai on parlarem del món mèdic i de les preocupacions dels metges. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions!

‘Frames’ amb Aleix Costa: a Frames repassarem l’estat del periodisme a la ciutat de Tarragona entrevistant a professionals de la comunicació. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions!

 

CONTACTE

Enviar email a info@rctgn.cat

Telèfon: 977 088 596

Whatsapp: missatges de text o veu al 644 30 39 70

Direcció: Quim Espinosa

Continguts: Carles Cortés

Redacció: Eloi Tost, Marina Pérez i Jesús Sarmiento

Tècnic: Albert Cots

 

PUBLICITAT

Enviar email a comercial@rctgn.cat

 

RADIONEWS

Consulta online al perfil ISSUU