Compartir
PUBLICITAT

Aquesta setmana a Plaça Corsini ens tornen a visitar des de la Protectora d’Animals i hem parlat sobre la pèrdua i trobada de gossos. Cal aclarir que quan algú es troba un gos abandonat cal trucar a Guàrdia Urbana o portar-lo a la gossera municipal on lluny del que s’acostuma a pensar, no es sacrifiquen animals i és la fase prèvia durant 10 dies per si apareix l’amo i sinó es deriven a la Protectora d’Animals.

PUBLICITAT

Davant la possible pèrdua d’un gat o un gos sempre es recomana que l’animal porti xip, ja que facilita la seva trobada donat que qualsevol centre veterinari té lector de xips, com també la gossera i la Protectora, fins i tot una plaqueta amb un telèfon de contacte per a una comunicació més directa amb el propietari.

Finalment hem conegut casos com el d’una gossa que ha estat molt temps al carrer i té lismània. Aclareixen que si no afecta els òrgans és perfectament tractable i pot fer vida normal. Reconeixen que la gent davant animals amb alguna malaltia es fan enrere a vegades fins i tot sense informar-se sobre aquesta.

PUBLICITAT