Compartir
PUBLICITAT

Un incendi a Sant Salvador ha cremat 8.000 metres quadrats de vegetació. Aquest dimecres 25, pels voltants de dos quarts de set de la tarda, els Bombers i el Centre d’Emergències de la Generalitat van rebre l’avís d’incendi a la zona entre el Francolí i la Nacional 240, activant immediatament el pla d’extinció del foc.

PUBLICITAT

Els Bombers van desplegar amb velocitat 7 dotacions terrestres i dos helicòpters. Minuts després, informaven d’un incendi que afectava una zona d’arbrat i pi, majoritàriament pi blanc i matolls, situat entre el barri de Santa Isabel, la carretera de Valls (N-240) y el riu Francolí. A banda, trànsit assegurava que l’incendi no produia cap afectació viària.

Als voltants de les 20 hores del vespre, els Bombers van aconseguir estabilitzar el foc, tot i que mantenint totes les dotacions actives, i a quarts de deu del vespre van assegurar que el foc estava absolutament controlat.

Aproximadament, i segons informació dels propis Bombers, va cremar-se una superfície d’uns 8000 metres quadrats. A banda, aquest dijous, els Agents Rurals han obert una investigació per les causes d’aquest incendi.

PUBLICITAT