Compartir
PUBLICITAT

Segueix el mercat d’estiu i el Nàstic ha anunciat el primer fitxatge per a la temporada que ve. Després de les sortides dels capitans Juan Muñiz o Xavi Molina, entre d’altres, el club grana ha anunciat que torna el migcampista David Rocha. Recordem que l’extremeny va ser una de les peces importants en el retorn del Nàstic a la segona divisió. Rocha havia estat a les files del club durant la temporada 2013-2014, 2014-2015, assolint l’ascens a segona, i 2015-2016 a segona divisió. El migcampista prové actualment del Real Oviedo i ha signat per dues temporades amb el Nàstic més d’una opcional.

PUBLICITAT

D’altra banda el Nàstic també ha anunciat la renovació de Fali. El migcampista va retornar al club grana el passat mes de gener provinent del Barça B i ara ha ampliat el seu contracte fins a l’any 2022. Fali es va convertir en un dels jugadors importants al mig camp del Nàstic jugant 14 partits el segon tram de temporada.

A més els jugadors del planter Roger Brugué i Pol Prats passen al primer equip del Nàstic de Tarragona. Roger Brugué ja havia anat convocat amb el Nàstic la temporada passada en algun partit.

PUBLICITAT