Compartir
PUBLICITAT

Aquest dimarts celebrem el dia de la ràdio, amb una programació especial i continuada a Ràdio Ciutat de Tarragona. Tot el nostre equip es trobarà al llarg del dia al costat del mercat des de primera hora del matí i fins a última hora amb programes especials i extensos, amb la particiapció de les diferents veus de la ciutat.

PUBLICITAT

Comencem amb una demostració in situ de com connectar el mòbil al cotxe, i poder escoltar Ràdio Ciutat de Tarragona a qualsevol lloc, gràcies a l’experta en connectivitat Judith Bernat i la col·laboració de Ford Tarraco.

L’Adrià Recasens ens porta un especial del plaça Corsini, a les 11h del matí i durant una hora. El programa de cultura i societat per excel·lència de la ciutat obre els microfons per cabussar-se en el Carnaval, el rei i la reina, la disfressa d’or, l’enterrament de la sardina i molt més, per conèixer tot el que passa entre bambolines la setmana amb més disbauxa de l’any.

Continuem amb esports i amb l’imprescindibles Jesús Sarmiento liderant una hora de futbol , bàsquet i el seu vincle amb el món radiofònic, protagonitzat, com no podia ser d’altra manera, pel Nàstic de Tarragona. A Sarmiento l’acompanyen dos periodistes, Carles Vila i Enric Pujol.

Després d’una petita pausa al migdia tornem en directe amb el programa La Tarda. Aquesta vegada des de Tarragona i liderat per la Marina Pérez, que desplaça l’equip del programa de més pes de la Xarxa de Comunicació Local fins al Mercat per celebrar amb totes les emissores locals de Catalunya el Dia Mundial de la Ràdio.

I al vespre, de set a nou, comença el gran espectacle. Adrià Recasens i Silvia Petit ens retransmeten el Parida Paròdia, el concurs més istriònic de la ciutat, amb moltes actuacions en directes de cares ben conegudes pels tarragonins. Els que no el puguin escoltar, els animem a que s’acostin al mercat per celebrar amb nosaltres aquest dia. Aerodance, la comparsa guanyadora de la disfressa d’or, ens té una sorpresa reservada.

PUBLICITAT