Compartir
El delegat del Govern, Òscar Peris, ha pronunciat el discurs institucional
PUBLICITAT
Es perfilen els caps de llista per tarragona. ERC ja ha confirmat al vallenc Òscar Peris, els socialistes la vallenca Rosa Maria Ibarra, en substitució de Carles Castillo, i el PP segueix ferm en la proposta d’Alejandro Ferández. La CUP i Ciutandans continuen sense cap de llista públic.
Els examinadors de trànsit tornen a la vaga, reclamant el complement salarial. Les autoescoles asseguren que la situació no es pot allargar i, malgrat que respecten la vaga, consideren que els examinadors no tenen intenció de negociar.
El Banc d’Aliments fa una crida a tothom per avonseguir voluntaris. L’entitat explica que sense els voluntaris no podran realitzar la recollida d’aliments solidària, i animen a tothom a apuntar’s-hi. L’any passat van recollir 470 tones d’aliments.
La Pobla de Mafumet va aconseguir a Figueres una nova victòria, gràcies a les dianes de Pol Prats i de Rayco (1-2). Els pobletans amb 25 punts se situen amb els mateixos que el Prat, equip que marca la promoció d’ascens a Segona Divisió B.
PUBLICITAT