Compartir
PUBLICITAT

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, ha decidit deixar “sobre la taula” la votació de la vacant de la consellera de la CUP Laia Estrada. Recordem que avui s’havia de votar aquesta vacant arran de la sentència dictaminada pel Cas Bershka. L’alcalde de la ciutat ha donat 15 dies perquè la consellera de la CUP presenti totes les al·legacions que consideri necessàries. Al començament del ple, Jordi Martí, l’altre conseller de la CUP, ha explicat que han demanat la nul·litat de totes les decisions preses a la passada Junta de Portaveus perquè no es va deixar que Estrada estigués quan es discutia sobre el seu punt i no s’havia avisat en suficient antelació a Martí perquè hi pogués ser.

PUBLICITAT

Centenars de persones s’han concentrat fora de la sala de plens, perquè la Policia Municipal no els ha deixat passar, per donar suport a la consellera. Els manifestants anaven amb cartells on es llegia “fora la màfia” i just després que Ballesteros digués que s’ajornava la votació d’aquest punt han començat a demanar la seva dimissió.

Laia Estrada després ha comparegut davant els mitjans per assegurar que l’equip de Govern de l’Ajuntament no ha tingut la valentia de tirar endavant el que fa temps que han decidit fer.

Recordem que la cessió de Laia Estrada es basa amb un informe realitzat pel secretari de l’Ajuntament que la CUP considera que és esbiaixat. Estrada ha assegurat que “avui s’ha aconseguit una victòria.”

La consellera de la CUP ha volgut agrair el suport de tota la gent que avui s’ha desplaçat fins a l’Ajuntament. I ha afegit que tot plegat és una estratègia de venjança per haver denunciat el presumpte cas de corrupció Inipro, i la presumpta incompatibilitat del conseller d’urbanisme amb el desenvolupament del pla urbanístic La Budellera.
D’altra banda Begoña Floria, portaveu del Govern tarragoní, ha explicat perquè Ballesteros ha volgut deixar el tema sobre la taula.

Amb tot plegat queda pendent saber si finalment Laia Estrada haurà de deixar el seu càrrec com a consellera.

PUBLICITAT