El dia de la marmota

El Nàstic ha tornat a ser víctima dels seus propis errors i ha caigut en la seva visita a la Rosaleda. Mamadou Koné i Adrián González han penalitzat les badades defensives d’un equip que s’ha quedat amb deu jugadors per l’expulsió de Tete Morente.

La posada en escena ha estat bona, tenint en compte l’escenari i el rival que hi havia davant. El pla d’Enrique Martín s’ha ensorrat quan Josua Mejías no ha estat prou contundent a l’hora de tallar una pilota. Renato Santos ho ha aprofitat per córrer la banda dreta i centrar la pilota al segon pal, on Mamadou Koné ha rematat a plaer per fer l’1 a 0.

Després del gol, Ricca ha tingut dues accions molt clares a pilota aturada per fer el segon. Per la seva part, el Nàstic no ha estat capaç de crear perill abans d’arribar al descans.

En la segona part, els grana tampoc han estat capaços de posar la por al cos a un rival que ha sabut administrar la possessió de la pilota sense córrer cap risc. Enrique Martín ha donat entrada Ignacio Abeledo i Javi Jiménez, i més tard Luis Suárez, però de res ha servit per igualar el marcador. Per si no hi hagués prou, Tete Morente ha estat expulsar per doble amonestació en el 77’.

En la recta final, el Málaga ha sentenciat el partit amb el 2 a 0 d’Adrián González. L’exjugador grana ha aprofitat una errada greu del Nàstic en un servei de banda molt pròxim a l’àrea de Becerra.

D’aquesta manera, el Nàstic encadena tres victòries seguides i seguirà una setmana més com el fanalet vermell de LaLiga123 amb 9 punts.