El Nàstic derrota a Osasuna i deixa glaçat el Sadar

El Nàstic segueix de dolç i ha aconseguit guanyar a l’Estadi del Sadar derrotant a Osasuna en el partit ajornat corresponent a la 17a jornada de la Liga123. Els gols de Manu Barreiro i Álvaro Vázquez, que s’ha estrenat amb la samarreta grana, han fet volar els tres punts cap a Tarragona.

El guió del partit ha estat molt similar al de Vallecas. El Nàstic ha fet una primera part francament bona, intentant mantenir la possessió de la pilota i jugant de tu a tu contra l’equip navarrès. Això si, els locals han gaudit de dues ocasions molt clares per avançar-se en el marcador. Primer amb un xut al pal de David Rodríguez i després amb un remat d’Unai Garcia que ha fet lluir Dimitrievski. Per contra, els grana han encertat en la primera ocasió que han tingut amb una gran assistència d’Otar Kakabadze que Barreiro ha convertit en el 0 a 1.

En el segon temps, el conjunt de Rodri ha tornat a renunciar a la pilota com ja va fer a Vallecas. L’Osasuna ho ha aprofitat per cercar el gol de l’empat per mitjà de les dues bandes. La defensa grana, però, s’ha mostrat molt segura en totes les accions i ha defensat el seu avantatge gràcies a la gran actuació de Dimitrievski. En els darrers minuts, Álvaro Vázquez ha aprofitat una acció de contraatac per fer el definitiu 0 a 2.

La victòria fa que el conjunt tarragoní ascendeixi fins a la 12a posició amb 28 punts i té un avantatge de set unitats respecte a les places de descens. El pròxim compromís serà el derbi contra el Reus Deportiu, al qual arriba en el millor moment de la temporada.