El Nàstic perd 0 -2 contra el Peralada tot i dominar el partit

Derrota del Nàstic contra el Peralada per 0 – 2. Amb una primera part dominada pels grana, el filial del Girona va imposar-se, aquest dissabte, amb dos gols al final de la segona meitat: el primer al minut 75 obra de Mouha, i el segon en temps afegit de Quadri. Tot i això, els de Tarragona van dominar el partit, sobretot durant la primera part, amb diverses ocasions.

El nou entrenador del Nàstic, José Antonio Gordillo, va aprofitar aquest segon partit de pretemporada, disputat a l’estadi municipal de Salou, per donar sortida a pràcticament tota la plantilla, combinant els jugadors veterans amb alguns dels nous fitxatges, com Luis Suárez presentat divendres, i els provinents del filial de la Pobla de Mafumet.

Els grana tenen ara un nou partit de pretemporada, el primer fora de casa, aquest pròxim dimecres a l’estadi de Paterna contra el València Mestalla. Tres dies després, disputarà el trofeu Ciutat de Tarragona davant el Reial Saragossa.