Compartir
PUBLICITAT

El Club Gimnàstic de Tarragona ha presentat de forma oficial les noves equipacions de la temporada 2018-2019. Aquest dijous 26 de juliol, a les 21h en punt del vespre, el club va presentar-les oficialment a través de les xarxes socials, i ho va fer amb un vídeo.

PUBLICITAT

Enguany, els jugadors encarregats de vestir-se per primera vegada amb les noves equipacions del Nàstic per fer la presentació han estat l’extremeny David Rocha i el central César Arzo. Rocha, amb la que serà la primera equipació, Arzo, per tant, va enfundar-se la segona.

La primera equipació serà, evidentment, amb predomini de color grana a la samarreta, que lluirà també el color blanc. A més, aquesta vegada presenta també un coll alçat, en color blanc. Blancs seran també els pantalons, i, en canvi, les mitgetes seran negres.

La segona equipació és una aposta més trencadora, més moderna. La samarreta combina un groc fluorescent, com a color principal, amb el negre. Els pantalons seran negres, i les mitgetes també en groc fluorescent.

Cal recordar, que com a tercera equipació es mantindrà la mateixa que la temporada passada, la que mostra els colors i la forma de la bandera de Tarragona.

PUBLICITAT