El Nàstic torna a decebre al Nou Estadi

El Nàstic ha perdut contra el Reus en el derbi del Camp de Tarragona i trenca la bona dinàmica de les bones jornades. Els gols de Juan Domínguez i Vítor Silva han fet volar els tres punts del Nou Estadi, deixant sense efecte el gol d’Álvaro Vázquez.

Rodri només ha fet dos canvis respecte el partit a Pamplona amb l’entrada de Javi Jiménez i Javi Matilla. Una vegada més, però, els grana han tornat a cedir la pilota al rival i això ha fet que el Reus gaudís de la possessió de la pilota durant tota la primera part. Curiosament, quan semblava que el Nàstic començava a avançar línies, els visitants s’han trobat amb el 0 a 1 en un servei de banda mal defensat per la defensa local que Juan Domínguez no ha desaprofitat.

A la represa, el guió ha estat el mateix. Les coses han canviat amb l’entrada d’Álvaro Vázquez i Dumitru, que s’ha estrenat amb la samarreta grana. En una de les poques jugades que Javi Jiménez s’ha incorporat a l’atac, a fet un bon centre al segon pal que l’atacant cedit per l’Espanyol ha rematat al fons de la xarxa.

L’1 a 1 convidava a pensar que el Nàstic començaria a posar setge a la porteria d’Edgar Badia per cercar el gol de la victòria. Malauradament, el Reus ha tornat a colpejar amb un gran gol de Vítor Silva quan només quedaven sis minuts pel final del partit.

La derrota fa que el conjunt tarragoní continuí a set punts de les places de descens a l’espera del resultat del FC Barcelona B. Aquest dilluns començarà a preparar el pròxim partit contra l’Sporting de Gijón.