Compartir
PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona completarà aquest dimarts les dues últimes sessions a Santa Coloma de Farners, abans de rebre dimecres el Real Zaragoza en el trofeu Ciutat de Tarragona. L’equip continua configurant la plantilla per la pròxima temporada, on amb dos o tres retocs més Lluís Carreras la donarà per tancada. Un dels fitxatges desitjats que continua rastrejant l’equip és la de Luismi.

PUBLICITAT

Des de Valladolid apunten que el gadità continua sent una opció real, ja que Luis César, tècnic del conjunt val·lisoletà, ha de donar sortida a alguns jugadors de la plantilla per facilitar les arribades. La incorporació de Cotán, presentat aquest dimarts, pot deixar la porta oberta a Luismi.

A banda, en el capítol de sortides, el Nàstic hauria blindat i refusat ofertes per Dimitrevski i Suzuki, dues peces que Carreras vol que formin paret del projecte. El que sí que ha comunicat ja el club és que tres peces del filial com el porter Perales, el lateral Iván De Nova, el central Roger Figueres i el lateral dret Pol Valentín, continuaran vinculats a l’entitat grana després de la seva renovació.

PUBLICITAT