El Post-Match del Nàstic 2 – Albacete 2

L’equip de Vicente Moreno va merèixer segurament fins i tot més premi que l’empat en el retorn dels grana a la Lliga de Futbol Professional. El poc encert de cara a porta i el porter visitant van evitar que els tarragonins marxessin ja al descans amb avantatge. A la represa dos gols de l’Albacete van situar un 0 a 2 a manca de poc més de deu minuts pel final que semblava difícil de remuntar.

Moments de la transimissió

min87 Gol de Xavi Molina. El primer gol del Nàstic a la Segona Divisió ha estat obra del noi de La Canonja. Així ho vam viure en directe:

min90+4 Gol de Marcos de la Espada. El miracle es va fer realitat gràcies a aquest gol del davanter grana de penal. Ho recordem:

Post-Match

Roda de Premsa de Vicente Moreno. Les paraules del tècnic desprès de l’empat “in extremis”:

Zona mixta amb Mossa. El lateral grana ens deixa les seves sensacions del partit:

Els destacats de la transmissió.

Recordem ara alguns dels millors moments de la transmissió de l’equip de Ràdio Ciutat.

La presentació de l’equip de Transmissions del Nàstic. Començem temporada i així ho hem fet en directe:

Al descans no canviem d’hàbits! Igual que la temporada passada, l’Anton Gasol ens mostra la seva pissarra on analitza la primera part del partit:

Kiko Ramìrez, entrenador de l’Hospitalet i amb cor grana, ens fa una visita a la cabina de Ràdio Ciutat per analitzar com ha vist l’equip als primers quaranta-cinc minuts:

Oients pel món. Descobrim secció nova: des de quina banda del món ens escolten alguns dels nostres oients? Gràcies a Twitter, ho esbrinem: