Compartir
PUBLICITAT

Aquest dijous es realitzen les eleccions a rector de la Universitat Rovira i Virgili. Els dos candidats són Josep Anton Ferré, el recot actual, i Maria José Figueras, investigadora del Departament de Ciències Mèdiques de la URV, y embaixadora estatal de la Societat Americana de Microbiología. Els resultats es coneixeran, aproximadament, a les sis de la tarda.

PUBLICITAT

 

Per sota del deute màxim

L’ajuntament de Tarragona es situa per sota del 110% de deute, el màxim permès per llei. Així, el consistori recupera la capacitat d’inversió, gràcies a haver aprovat les liquidacions de pressupost de les empreses públiques i organismes autònoms. Liquidant el pressupost de de 2017, els ingressos són superiors als 170 milions d’euros, quasi mig miló més del previst. Pau Pérez, regidor d’hisenda, assegurava que això mostra el bon treball fet i que permetrà sortir un any abans del Pla de Sanejament.

 

A punt per comprar les entrades al Jocs Mediterranis

Aquest dijous surten a la venda les entrades a les competicions dels Jocs Mediterranis i també a les cerimònies d’obertura i de clausura. Seran 200.000 entrades repartides al matí i a la tarda, que es poden comprar a través de ticketmaster i al Parc Central. El seu preu és d’entre 6 i 25 euros, però les de les cerimònies poden enfilar-se fins els 80.

 

La URV prepara la universitat d’estiu

Ja està oberta la matrícula de cursos d’estiu de la URV, una oferta formativa de monogràfics entre l’1 i el 13 de juliol repartits per tot el territori, des d’amposta a Salou o Valls. Els cursos tenen un cost de quinze euros i compten amb una gran varietat de temàtiques, adreçades a professionals o persones interessades en diferents camps.

 

José Antonio Gordillo, nou entrenador

El Nàstic de Tarragona ha presentat a José Antonio Gordillo aquest dilluns i començarà ja a entrenar l’equip a partits d’aquest dimarts. El tècnic està agraït que s’hagi comptat amb ell i ha explicat les directrius a seguir en aquests tres partits de lliga, on pretén recuperar la moral dels jugadors i que demostrin la qualitat que tenen. Finalment, el president Josep Maria Andreu ha explicat que Emilio Viqueira, el director esportiu, estava absent per motius personals i que dimarts es reunirà amb ell.

PUBLICITAT