Compartir
PUBLICITAT

Els veïns del Barri del Port no esperaran que passin les festes per fer les seves reivindicacions. De fet, després de la reunió que varen tenir aquest dijous a la nit, varen decidir que per Santa Tecla començaran a fer patents les seves peticions. Demanen un barri digne i que s’acabi amb els problemes de neteja, ocupació il·legal i falta d’equipaments entre d’altres.
Un altre cop gairebé un centenar de persones es van aplegar a la reunió convocada per l’Associació de Veïns del Barri del Port per decidir quines accions duran a terme aquests dies. El dia 17 de setembre ja demanen que es portin diversos materials al magatzem del carrer Sant Miquel per realitzar pancartes que s’utilitzaran per fer-se visibles el 18 de setembre a la baixadeta, a través de la Cucafera Petita. A més volen que també serveixi com una altra presa de contacte per decidir més accions i també fe bullir les xarxes socials, per això utilitzaran les etiquetes #perunbarridigne i #lapartbaixapacuando.
Cal destacar que aquestes mobilitzacions arriben després de reunir-se amb diversos partits i esperar si l’Ajuntament reaccionava. Davant la inacció del consistori han decidit reivindicar-se.

PUBLICITAT