Compartir
PUBLICITAT

Els estibadors tornen a la vaga per sisena vegada. De nou, ha tingut un seguiment del 100% al Port de Tarragona, només treballant en serveis mínims. Per avui no hi ha cap vaixell programat amb càrregues urgents, com fruita o animals vius, així que s’ha pogut complir l’hora de treball i l’hora d’aturada com estava previst. La convocatòria arriba després de la vaga de 48 hores de la setmana passada que, segons el president del comitè d’empresa dels estibadors, Joan Galera, esperaven que fos un punt d’inflexió en les negociacions amb la patronal.

PUBLICITAT

Aquest dimarts la patronal presentarà una nova proposta però, segons el president, no tenen gaires esperances a que es compleixin les seves demandes
La polèmica va sorgir arran de la nova llei d’estiba aprovada pel Govern i que podria suposar acomiadaments dins del sector. Així, els estibadors reclamen que es garanteixi el manteniment de l’ocupació en la seva totalitat i que les propostes es facin a tot el sector i no port per port, tal com proposava la patronal.

PUBLICITAT