Compartir
Foto: Christian Bruna (EFE)
PUBLICITAT

La delegació de Kosovo finalment estarà present als Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Els dubtes produïts en les últimes setmanes han desaparegut després que l’estat així ho hagi confirmat al COI.

PUBLICITAT

La sobre població que viurà el Camp de Tarragona durant la competició dels Jocs produirà que augmenti la xifra del personal sanitari. Ena quest sentit, el Centre d’Alta Resolució de Salou serà la principal referència.

L’Estat s’ha compromès amb Altafulla, una de les subseus dels Jocs, a portar novament sorra a la seva platja per tal que d’oferir la millor imatge possible de cara a la competició de triatló.

Seguint en territori altafullenc, el consistori també segueix dinamitzant els Jocs Mediterranis entre els vilatans i vilatanes. La pròxima acció tindrà lloc a la tercera ruta gastronòmica “La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla”.

Per la seva part, el voluntariat segueix la seva preparació de cara a l’inici de la competició. Després de les formacions bàsiques, ara és el torn de les formacions específiques.

PUBLICITAT