Compartir
PUBLICITAT

Tarraco Viva s’ha presentat al Museu Arqueològic Nacional de Madrid, coincidint amb el seu 20è aniversari. El festival, que anirà dedicat a l’esport i la cultura al mediterrani clàssic, vol atreure nou públic. Aquest dissabte, s’ha fet un tastet de la mostra amb la representació de l’espectacle ‘Or vós faciatis. L’elecció d’un alcalde en una ciutat romana’.

PUBLICITAT

Escolta-ho aquí

Els Xiquets de Tarragona comencen temporada

La pluja ha fet que la Diada d’inici de temporada dels Xiquets de Tarragona s’hagi desplaçat de la plaça del Rei al Palau de Congressos. Els han acompanyat la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers de Sabadell i els Xiquets de Reus. L’arrencada de l’any casteller ha estat positiu i els matalassers han completat les tres rondes amb un 5d7, 4d7p i 3d7.

Escolta-ho aquí

Cadena humana en contra de la Budellera

Prop de 400 persones s’han manifestat, aquest dissabte, en contra del projecte de la Budellera, que pretén construir prop de 4.000 habitatges a la zona de la Vall de l’Arrabassada. Ho han fet amb una cadena humana des de la façana de l’Ajuntament fins al pla de la Seu. L’acte l’ha organitzat l’Associació de Veïns de Llevant.

Escolta-ho aquí

Els sindicats demanen unes pensions dignes

Unes 400 persones també s’han manifestat, aquest dissabte, en defensa del sistema públic de pensions i per reclamar un augment digne, molt superior al 0,25% d’enguany. La protesta ha sortit de la plaça de la Font fins a la Rambla Nova on s’ha fet la lectura d’un manifest davant l’Institut de Seguretat Social. La concentració ha estat convocada pels sindicats majoritaris.

Escolta-ho aquí

Nàstic – Oviedo, aquest diumenge a les 20 h

El Gimnàstic de Tarragona ja és a Astúries per enfrontar-se, aquest diumenge, al Reial Oviedo. Els grana tenen l’objectiu de seguir sumant punts i assegurar-se la permanència el més aviat possible. Nano Rivas vol que l’equip no es despisti gens. El partit començarà a les 20 h i el podreu seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona.

Escolta-ho aquí

PUBLICITAT