Compartir

Aquest dijous 20 d’abril destaquem la denúncia dels floristes de la venda il·legal de roses, la visita del Comitè Internacional dels Jocs a la ciutat i el Bookcrossing als autobusos de Tarragona.

Venda il·legal de roses

L’arribada de Sant Jordi és una bona notícia tant per a llibreters com per a floristes. Tot i això, els floristes del Camp de Tarragona denuncien que continua a l’alça la venda il·legal de roses al carrer. Una situació que encara els crea més competència dins del mercat. L’Associació de floristes de les comarques de Tarragona preveu millorar les vendes de roses respecte a l’any passat. Asseguren que hi ha una lleugera recuperació econòmica que serà clau per complir amb unes bones perspectives. Tot i això, denuncien que la venda il·legal de flors per aquestes dates continua a l’alça. Ramon Abellà és el president de l’Associació de floristes de les comarques de Tarragona.

Abellà considera que el fet que Sant Jordi coincideixi en diumenge serà positiu a l’hora de recuperar la presència de visitants estrangers o de localitats veïnes. A més, assegura que la rosa vermella continuarà sent la triomfadora de la jornada.

Visita del Comitè dels Jocs 2018

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis celebra aquest dijous i divendres les seves reunions de treball a Tarragona. La delegació internacional, encapçalada pel seu president Amar Addadi, realitzarà les seves trobades periòdiques per tal de seguir treballant i avaluant el rumb del projecte de Tarragona 2018.

En la visita, el Comitè Internacional durà a terme les reunions internes del seu Comitè Executiu, així com trobades conjuntes amb alguns membres del Comitè Organitzador de Tarragona 2018 per tractar aspectes operatius dels Jocs. A més, es realitzarà una visita a l’Anella Mediterrània, us explicarem més detalls a rctgn.cat.

Últims entrenaments pel Nàstic

Pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona ultimarà aquest dijous els detalls pel partit contra el Getafe de dissabte. Nova sessió on s’espera que el tècnic andalús acabi de configurar l’onze pel partit, on no hi seran encara Madinda, Barreiro, Djetei, Cordero i Luismi, que segueixin recuperant-se de les seves respectives lesions. A més, podreu recuperar la secció de bàsquet d’aquest dimecres amb Jonathan Quina, entrenador de l’ADT i aquest dijous aproparem el futbol territorial de la mà de Marc Pérez.

100 llibres circularan pels autobusos

Per segon any consecutiu, el divendres 21 d’abril, dins els actes organitzats per la diada de Sant Jordi i amb motiu del dia internacional del Bookcrossing), Abacus posarà en circulació 100 llibres a Tarragona, a través de la plataforma del moviment Bookcrossing i de manera gratuïta. L’objectiu és que dins el transport públic de Tarragona els usuaris trobin llibres, que després de llegir podran tornar a compartir, enregistrant el títol al web de Bookcrossing i facilitant un nou “alliberament”. Aquests llibres s’aniran distribuint dins els autobusos de diverses línies, especialment a les línies 8 i 54.

Temps

Pel que fa al temps, cel serè i dia assolellat tot i els núvols que s’han aixecat de bon matí, temperatures que es mantindran deixant màximes de 16 graus i mínimes de 8.

Apunt

La cinquena edició de la revetlla de Sant Jordi tindrà lloc aquest divendres a la Biblioteca Pública de Tarragona fins a les dotze de la nit, amb la participació d’un important nombre d’entitats tarragonines que apleguen propostes culturals que tenen les lletres, la música o el teatre com a eixos vertebradors. També amb berenar i piscolabis per amenitzar la jornada, i amb aquesta cançó de

A més, aquest dijous el programa 5 del nostre magazín de cultura, societat i oci, Plaça Corsini presentat per Adrià Recasens rep entre d’altres, la visita i actuació del grup tarragoní Anna d’Ivori que estrena videoclip i ens presenta en primícia el seu nou disc Rere els vidres que surt a la llum el pròxim 4 de maig Podeu escoltar l’entrevista i el programa sencer a la nostra web!