Compartir
Imatge virtual del Palau d'Esports de Tarragona, que es farà a la zona de Campclar, a l'Anella Mediterrània. Jocs del Mediterrani 2017 Foto: AJUNTAMENT DE TARRAGONA
PUBLICITAT

Setmanes després de l’aprovació del pressupost per la quarta fase del Palau d’Esports en el Consell de Ministres, la Generalitat de Catalunya ha fet efectiva la licitació d’aquesta quarta i última fase.

PUBLICITAT

El termini d’execució de les obres serà de quatre mesos, amb un pressupost de quasi 2,4 milions d’euros, que seran 2,9 contant l’IVA.

Ara, les empreses interessades a realitzar aquesta última fase tindran fins al pròxim 29 de gener per presentar les seves ofertes.

La data de finalització, a finals de maig o principis de juny, seria l’òptima abans de l’inici de l’esdeveniment el 22 de juny.

L’empresa que es faci càrrec d’aquesta última fase, completarà el Palau amb l’habilitació de cortines, paviments, habilitació dels vestidors, porteries, taquilles, marcadors, habilitació de grades, entre altres acabats.

Aquesta quarta fase del Palau i la piscina olímpica són els dos equipaments que resten per completar de tot el complex dels Jocs Mediterranis.

PUBLICITAT