Compartir

Penúltim entrenament setmanal del Nàstic de Tarragona pensant en la final de Mallorca, una de les 10 que queden ja fins a l’últim tram de temporada. L’equip última els detalls per un partit que pot agafar ara un guió ben diferent, Olaizola era una cosa i Sergi Barjuan en serà un altre. Aquest canvi a mitjan setmana deia Merino, era una de les pitjors coses que li podia passar al club grana, perquè un canvi d’entrenador sempre és perillós.


La doble lectura d’això, és que a Mallorca hi ha molts nervis, un canvi que s’ha produït tard, amb pocs dies d’entrenament pel mig, una afició rebotada que volia manifestar la seva indignació entrant cinc minuts tard al camp i molts al·licients negatius per un equip amb l’aigua al coll. Això pot jugar a favor d’un Nàstic que fora de casa deixa de ser protagonisme i se sent molt més còmode i relaxat.

L’equip ha entrenat a porta tancada aquest dijous per reconfigurar tàctica i definir ja l’onze de dissabte. Qui ha parlat en roda de premsa ha estat Iago Bouzó, central gallec, que precisament, ha valorat aquest canvi de tècnic. Bouzón també té clar que jugarà un paper molt important aquesta ansietat que explicàvem, on si el Nàstic la sap controlar, té molts números d’emportar-se alguna cosa important de les illes.

El central gallec del Nàstic també ha descrit la derrota de diumenge, que titlla de dolorosa, però ha remarcat que la lluita continua i que era impossible que l’equip guanyés els 13 partits que ha disputat. Sobre les crítiques que s’han pogut escoltar aquesta setmana, Bouzón ha dit que els jugadors, tot i tenir-les present, intenten abstreure’s d’elles i centrar-se en l’objectiu. Iago també ha valorat la pressió que sembla girar-se en contra de l’equip al Nou Estadi, on precisament els granes no aconsegueixen treure resultats en aquest últim tram que s’està jugant. El gallec ha manifestat que els punts valen igual.

Sergi Barjuan es va presentar aquest dimecres oficialment en roda de premsa, on va destacar que més enllà de treballar tàcticament l’equip de cara al partit contra el Nàstic, el que intentarà en pocs dies és treballar-lo mentalment. Últim entrenament dels granes aquest divendres per posar rumb a la tarda a Mallorca, on faran nit i concentració pel xoc de les 16 de la tarda.