Compartir
PUBLICITAT

Petit incendi a Sant Salvador

PUBLICITAT

L’onada de calor no està afectant només a les persones, on el pla d’alerta PROCICAT activat per Protecció Civil es manté i s’allargarà uns dies. Les altes temperatures fan que els boscos siguin sensibles a possibles incendis i aquest dissabte al migdia, els Bombers de la Generalitat han apagat un incendi forestal prop del barri de Sant Salvador, a Tarragona.

A causa de la important zona boscosa que hi ha al voltant s’han activat inicialment set dotacions terrestres i quatre mitjans aeris, dos helicòpters i dues avionetes. El fet que l’incendi estigués entre dos camins ha facilitat les labors d’extinció, per la qual cosa la majoria de dotacions han tornat als seus parcs.

Les dues avionetes activades inicialment no han arribat a actuar per l’evolució de l’incendi així com per la presència de torres d’alta tensió. A les dues de la tarda l’incendi estava estabilitzat i els bombers ja estaven remullant tot el perímetre. Es calcula que ha cremat uns 2.000 metres quadrats de terreny.

Nous panells informatius a les parades EMT

Aquesta setmana s’hi han instal·lat els cinc primers panells digitals per informar dels horaris de pas dels autobusos per les parades de l’Empresa Municipal de Transports (EMT).

S’han ubicat a les marquesines de Pau Casals, Hospital Joan XXIII, Països Catalans i Parc Central / Av. Roma i informen sobre el temps que triga a arribar l’autobús a la parada, sobre les incidències i avisos relacionats amb el servei. Pel seu format poden informar simultàniament de tres línies diferents en cada pantalla.

Un cop es comprovi que funcionen correctament, s’instal·laran quinze més. A banda de la instal·lació d’aquests 20 panells informatius, l’empresa també instal·larà dotze marquesines noves, farà la neteja i el manteniment de les marquesines i ha instal·lat il·luminació en deu marquesines que fins ara no en tenien.

El Nàstic fitxa a Abeledo i triomf davant l’Espanyol B

El Nàstic de Tarragona ha incorporat a l’extrem del Màlaga Ignacio Abeledo per a les pròximes dues temporades. El club ho ha fet oficial aquest mateix dissabte i el jugador s’incorporarà a l’equip immediatament després que aquest torni de l’stage d’Olot.

Escolta-ho aquí.

A banda, el conjunt grana ha disputat aquest dissabte a la tarda un partit amistòs davant l’Espanyol B, que ha acabat guanyat per 3-0 amb dues dianes de Perdomo i una en pròpia porta del conjunt blanc i blau. Dimecres, test davant el primer equip de l’Espanyol al Nou Estadi.

FOTO: Arxiu de Sant Salvador

PUBLICITAT