Compartir
PUBLICITAT
Els sindicats reclamen que correus no pateixi retallades pressupostaries, perque afectaries com a mínim a 150 llocs de treball i al servei que ofereixen, sobretot, a les poblacions petites. Malgrat que la reducció de finançament encara no s’ha fet efectiva, és una amenaça que consideren molt real.
Els representants dels jocs mediterranis tarragona 2018 han viatjat a Brussel·les en motiu del seminari sobre el futur de les regions medierranies. Del projecte tarragoní s’ha destacat la seva vessant més social, a través de la base de voluntariat.
Un estudi de la URV demostra que els adolescents catalans tenen una actitud favorable cap al català i el castellà. També que com més integrat està el jove, menys problemes té a l’hora d’utilitzar el català sense que li causi ansietat o inseguretat.
El Nàstic de Tarragona segueix pendent del recurs interposat per l’Osasuna per incompareixença les 24 hores posteriors després de la suspensió del xoc. De fet, el mateix conjunt navarrès ha inclòs al recurs un correu de l’Hotel on es va allotjar el Nàstic afirmant que gaudien d’habitacions per quedar-se aquella nit.
PUBLICITAT