Compartir
PUBLICITAT
Jornada de reflexió, el dia prèvi a les eleccions en que els partits polítics acabem la campanya electoral. Aquesta ha estat una campanya amb una profunda divisió entre els partits unionistes i independentistes. Ha tingut peculiaritats, com la manca de dos caps de llista, Puigdemont per Junts per Catalunya, perquè està a Brussel·les, i Junqueres d’ERC per estar a presó. També han estat diferents degut a la mateixa convocatòria, que va realitzar el Govern Espanyol i no el president de Catalunya.
Les eleccions seran entre setmana, una altra de les diferències d’aquestes eleccions, el que ha suposat dubtes entre els treballadors sobre quantes hores lliures poden demanar a les seves empreses per anar a votar.
El dimecres d’eleccions Ràdio Ciutat de Tarragona informarem del transcurs de la jornada a través dels seus protagonistes, als col·legis electorals i a les seus dels partits. Els hi explicarem com es desenvoluopen les eleccions i com avancen els resultats al Camp de Tarragona i també a nivell català.
PUBLICITAT