Compartir

Penúltim entrenament dels homes de Juan Merino aquest dijous, per acabar de detallar el partit de dissabte a les 18 de la tarda al Nou Estadi contra el Mirandés. Un partit vital, que a falta de nou jornades representa una bona oportunitat pels granes de donar un cop sobre la taula.

I és que el Nàstic es troba ara mateix a cinc punts de Mallorca i Mirandés, un triomf suposaria deixar el conjunt burgalès a vuit punts, i tenint en compte el desplaçament complicat dels balears a Saragossa, podia suposar també ampliar distancia respecte a dos rivals.

Sigui com sigui, els granes volen guanyar per tornar a convèncer a casa, on acumulen dues derrotes seguides, davant Elx i Almeria. Qui ha parlat aquest dijous del partit, ha estat Juan Merino, qui ha assegurat que de rival fàcil, el Mirandés, no en tindrà res. Qui ha parlat aquest dijous del partit, ha estat Juan Merino, qui ha assegurat que de rival fàcil, el Mirandés, no en tindrà res i que l’arribada del nou entrenador, Pablo Alfaro, els ha donat un altre aire.

Merino ha valorat l’estratègia de l’equip en els partits de casa, on ha deixat la porta oberta a presentar nous recursos i una altra disposició tàctica, això sí, sense voler fer invents. Aquest dijous també ha sortit un nom propi a la roda de premsa, el de Lusimi, un jugador important al qual encara li manquen tres setmanes de recuperació i amb el que el club haurà d’anar amb calma.Pel que fa a les baixes, Merino no podrà comptar amb els lesionats Luismi, Cordero, Djetei, Barreiro i Madinda, i tampoc amb els sancionats Juan Muñiz i Mossa.