La Crònica de l’Olot-Nàstic (1-2)

16557268388_109238d83f_z

El Nàstic va superant etapes durant la temporada, madura i va assolint objectius. El punt de partida sempre és guanyar i a partir d’aquí entrar a la promoció d’ascens, col•locar-se primer, fer forat i culminar amb el campionat. Però en cada partit va superant altres proves. La pilota aturada ja dóna els fruïts merescuts i a Olot va aconseguir un altre pas: remuntar.

El Nàstic era conscient de la dificultat del camp i del rival. El partit va ser lent, sense ritme tot i un inici prometedor amb gol  de Germán per l’Olot en el minut 4 i empat de Xisco Campos en el 7. No va ser el millor partit de l’equip de Vicente Moreno i aquí està la gran virtut: guanyar sense fer el joc acostumat gràcies a un gol de Rayco en començar la segona part.

Els números fora de casa són extraordinaris amb 9 victòries en 14 partits. Està a només una victòria del record del club a Segona B. La temporada 96-97 el Nàstic de Jordi Gonzalvo va guanyar 10 partits de lliga regular com a visitant. Al Nàstic de Vicente Moreno li queden 5 partits per igualar o superar aquesta estadística: Cornellà, Zaragoza B, Eldenc, Olímpic i Vila-real B.

Si una cosa no canvia de Vicente Moreno és el seu discurs respecte els perseguidors. Tot i tornar a guanyar i, com a mínim, mantenir distàncies, no vol donar res per fer. Ni tan sols respecte el cinquè classificat de la lliga.

El següent repte pel Nàstic és el derbi, diumenge vinent a les 12h. al Nou Estadi contra el Reus Deportiu. Per Vicente Moreno, un partit més tot i reconèixer que de cara a l’aficionat pot tenir un component especial.

L’actualitat del Nàstic la pots escoltar cada dia a Ràdio Ciutat de Tarragona mitjançant la pàgina web rctgn.cat i l’aplicació per dispositius mòbils.