La Crònica de l’Oviedo 3 – Nàstic 0 (eliminatòria campions, tornada)

18687278885_4bdc96a395_z

El Nàstic no va poder rubricar la temporada de 10 amb el títol de Segona B després de perdre al Nuevo Carlos Tartiere per 3 a 0. Tot i aquest últim resultat, el curs es tanca de manera excel·lent amb l’equip a Segona A i millors perspectives econòmiques. La plantilla ja està de vacances i s’espera que durant els pròxims dies s’anuncïi oficialment la continuïtat de Vicente Moreno i es desvetlli el futur de la plantilla.

La derrota a Oviedo pot semblar excessiva pels mèrits dels dos equips, tot i que el Nàstic va acabar pagant un mal inici de partit perquè al minut 10 ja perdia 1 a 0 amb gol de Linares i el conjunt asturià ja feia valer el 2 a 1 de l’anada per ser campió. Tot i que els de Vicente Moreno van despertar no van saber materialitzar alguna de les ocasions que van tenir i Linares en començar la segona meitat i Cervero al tram final van establir el 3 a 0. Vicente Moreno no estava conforme amb el marcador.

Tot i això, reconeixia que els mals primers minuts de partit es van acabar pagant.

El partit va servir perquè Gerard Valentín tornés a ser titular, en un onze on l’entrenador va fer una barreja d’habituals titulars i suplents. L’entrenador de l’Oviedo, Sergio Egea, destacava els seus. No només pel partit sinó per la temporada.

La plantilla del Nàstic ja està de vacances i durant els pròxims dies es començarà a desvetllar el futur de la plantilla a Segona A. El primer que es farà és donar oficialitat a la continuïtat de Vicente Moreno com a entrenador i a partir d’aquí es coneixerà el futur dels jugadors. La majoria han renovat els seus contractes però no tots tindran cabuda a la plantilla de l’any vinent.

Els cedits Cristóbal i Sergio Rodríguez tornen als seus equips, Almeria i Betis respectivament. I caldrà veure com acaben els casos Lago Junior i Pablo Marí. L’extrem no va renovar el contracte quan el club li va oferir i ara s’ha de tornar a negociar, mentre el central té ofertes d’altres equips i el seu futur sembla lluny de Tarragona.